KTHY eski yönetimine 'Pass bilet' yasağı

Ucuz uçak bileti web sitesi (2006'dan beri)


Pass Bilet

ISTANBUL- Kıbrıs Türk Hava Yolları Genel Mudurlugu, genel kurul tarafindan ibra edilmeyen ve haklarinda dava acilan yonetim kurulu eski uyeleri ve bazi ust duzey yoneticilerine "pass bilet" vermeme uygulamasi baslatti.

KTHY Genel Muduru Aytekin Bilgi adina, tum bilet satis ofisleri ve bolge mudurluklerine gonderilen yazida, genel kurulca ibra edilmeyen ve haklarinda dava acilan yonetim kurulu eski Baskani Umit Utku, uyeler Mucahit Atmanoglu, Mehmet Muhsinoglu, Guvenc Cantas, Sadan Giral ve Ersin Tatar'in pass bilet formlarina bilet tanzim edilmemesi ve ellerindeki biletlerin kabul edilmemesi istendi. Yazida, bu kararin yonetim kurulu karariyla alindigi da belirtildi.

Ucuz Uçak Bileti ile Ucuz Yolculuk. THY ONUR ATLAS Yurtiçi Yurtdışı ucuz bilet

Tum burolara gonderilen yazida ayrica, KTHY'nin eski yoneticilerinden Kenan Ateslioglu, Fikret Cavusoglu, Kemal Yalcin, Mukaddes Cagnino, Ferda Ones, Cumhur Ones ve Teoman Tosun'a da ucretsiz ucus saglayan pass bilet tanzim edilmemesi yolunda uyarida bulunuldu.


Yaşanmış Süper Komik Diyaloglar

Ucuz Uçak Bileti Geyikleri

12 yıl kadar önce, uçak biletinin pek pahalı olduğu zamanlarda "9 liraya uçak bileti" kampanyası yapılmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

İşte çağrı merkezi kayıtlarındaki o diyaloglar:

Ucuz Bilet Geyikleri


UCUZ BİLET HABERLERİ: