Biletini erken alan ucuza uçacak

Ucuz uçak bileti web sitesi (2006'dan beri)


Biletini erken alan ucuza uçacak. Türk Hava Yolları (THY), iç hat bilet fiyatlarını Dinamik Gelir Yönetimi esasına göre belirleyecek ve yolcular farklı fiyat seçenekleriyle seyahat edebilecekler.

Ucuz Uçak Bileti Sitesi

Alt fiyat 79 YTL olarak belirlendi. Havayolu taşımacılığındaki pazarın büyümesini dikkate alan THY, dış hatlarda uyguladığı değişken bilet fiyatlandırma modelini iç hat ücretlerinde de uygulama kararı aldı. Biletin erken alınması, gidiş dönüş tarihleri, kalkış saatleri ve yoğun ya da düşük sezon parametreleri bilet fiyatlarının oluşumunda etkili olacak. 79 YTL’ye çekilen bilet fiyatlarına sevinen Erzurumlular, aralık ayının ilk haftalarındaki İstanbul Erzurum seferlerine ait biletlerinin neredeyse tamamını 3 Aralığa kadar satın aldılar.

Ucuz Uçak Bileti ile Ucuz Yolculuk. THY ONUR ATLAS Yurtiçi Yurtdışı ucuz bilet

THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, değişim yılı olarak ilan ettikleri 2006’da iç hat bilet fiyatlarında yeni bir dönem başlattıklarını belirtti.


Yaşanmış Süper Komik Diyaloglar

Ucuz Uçak Bileti Geyikleri

12 yıl kadar önce, uçak biletinin pek pahalı olduğu zamanlarda "9 liraya uçak bileti" kampanyası yapılmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

İşte çağrı merkezi kayıtlarındaki o diyaloglar:

Ucuz Bilet Geyikleri


UCUZ BİLET HABERLERİ: