Ucuz Yolculuk

Ucuz uçak bileti web sitesi (2006'dan beri)


TWI Flights ile ucuz yolculuk

Ucuz Uçak Bileti Sitesi

TWI Flights hava yolları İngiltere'den Ercan'a gidiş-dönüş 149, İstanbul'a ise 99 Sterline uçuk imkanı sunuyor. TWI Flights Operasyon Genel Müdürü Ahmet Acar, en ekonomik uçuşu sağladıklarını belirterek, 'İngiltere'den Ercan'a gidiş-dönüş 149, İstanbul'a 99 Sterlin artı vergi' dedi. TWI Flights 2003 yılından beri Stansted ve Manchester başta olmak üzere, çeşitli havaalanlarından gerçekleştirdiği seferlerini Mart ayında AtlasJet ile yaptığı anlaşma sonucu daha kaliteli bir şekilde uygun fiyatlarla, attırarak sunmaya devam ediyor.

Bu yaz dönemi itibariyle Stansted havaalanından her hafta Çarşamba günü saat 14.30'da karşılıklı tek, Pazar günü ise 08.50 ve 22.20 olmak üzere karşılıklı iki sefer gerçekleştirecek olan TWI, Manchester'dan da her Cumartesi saat 15.00'te uçma imkanı sağlıyor.

Ucuz Uçak Bileti ile Ucuz Yolculuk. THY ONUR ATLAS Yurtiçi Yurtdışı ucuz bilet

Şirket yetkilisi Ahmet Acar bu yıl yaz dönemi için birinci sınıf kalitedeki hizmetlerini en uygun fiyatlarla topluma sunduklarının altını çizerken 'Müşterilerimizden aldığımız gerek sözlü gerekse yazılı geri bildirimlerde gördüğümüz tablo müşteri memnuniyetini sağlamayı başardığımızı gösteriyor. Aldıkları servislerden memnun olduklarını, bizimle uçmaya devam edeceklerini belirten ve uçuşlarımızın başladığı tarihten bugüne bize yoğun ilgi ve destek gösteren halkımıza çok teşekkür ederiz' dedi.

Şirketin 'Jewels of the World' adı altında sattığı paket turları ve İngiltere'nin önde gelen Tour Operatörlerinin de destegiyle TWI Flights'ın sahip olduğu müşteri potansiyelinin 90%'ını yabancıların oluşturduğunu belirten Acar, 'Amacımız 2007'de de devam edecek uçuşlarımızda, sefer sayımızı artırıp halkımıza hava taşımacılığında Türkiye ve Kuzey Kıbrısa, en iyi alternatifi en iyi fiyatlarla sunmaktır' şeklinde konuştu.


Yaşanmış Süper Komik Diyaloglar

Ucuz Uçak Bileti Geyikleri

12 yıl kadar önce, uçak biletinin pek pahalı olduğu zamanlarda "9 liraya uçak bileti" kampanyası yapılmış ve büyük yankı uyandırmıştı.

İşte çağrı merkezi kayıtlarındaki o diyaloglar:

Ucuz Bilet Geyikleri


UCUZ BİLET HABERLERİ: